Home / Suroyo TV

Suroyo TV

Beste relatie, kijker,

Vanaf haar oprichting in 2004 probeert Suroyo TV alle nieuwsberichten en alle culturele, kerkelijke, politieke evenementen en andere belangrijke zaken die ons Suryoye (Assyriërs-Arameeërs-Chaldeeërs) aangaan vanuit de gehele wereld dagelijks uit te zenden.

Link naar Facebook

Link naar Youtube

Om dit zo volledig en breed mogelijk te kunnen blijven doen willen wij van Suroyo TV onze Suryoyo politieke, maatschappelijke en kerkelijke organisaties zo veel mogelijk betrekken bij onze activiteiten. Onze oproep aan u is of u ons op de hoogte wilt houden van door u georganiseerde evenementen, activiteiten en bijeenkomsten. Als u deze op Suroyo TV wilt zien, neem dan contact op met ons: contact@bahroproduction.nl.

Mocht u zelf uw evenement, activiteit of bijeenkomst filmen (groot of klein, gefilmd met mobiel of camera) stuur het ons op – voorzien van relevante informatie (wie, wat, waar, wanneer). Dan kunnen wij hier in onze tv-uitzendingen aandacht aan geven. Het is voor ons ook mogelijk een cameraman te sturen om opnames te maken. Meldt hiervoor uw activiteit minimaal 2 weken op voorhand aan met een korte beschrijving dan nemen wij contact met u op over de mogelijkheden!

Samen met u willen wij Suroyo TV nog interessanter en actueler maken, zowel binnen als buiten onze eigen Suryoyo gemeenschap.

Met hartelijke groet,

Namens het Suroyo TV team Nederland

Mushe Mutlu
Voorzitter Stichting Bahro Production

Yawsef beth Turo
Presentator Suroyo TV

Suroyo TV Nederland                                                               ABN-AMRO Bank
Stichting Bahro Production                                                     IBAN: NL27ABNA0622411632
Antillenstraat 24a, 7556 AV Hengelo (Ov.) NL                     BIC: ABNANL2A

contact@bahroproduction.nl

Suroyo TV Machtigingsformulier NL

Suroyo TV Machtigingsformulier DE

 

 

Top