Home / Activiteiten / Receptie European Syriac Union in Hengelo

Receptie European Syriac Union in Hengelo

Posted on

De receptie wordt gehouden met als doel; het kenbaar maken wat onze organisatie European Syriac Union doet. In deze receptie worden de maatschappelijke-, culturele-, religieuze- en politieke organisaties die actief zijn in Nederland uitgenodigd. 

In de receptie wordt uitleg gegeven over waar de European Syriac Union (ESU) zich vooral mee bezig houdt en wat voor projecten er gepland staan voor in de toekomst, met name voor de Suryoye in Nederland.

Naast het voordeel om persoonlijk van mening te kunnen wisselen, kunt u ook genieten van de heerlijke culturele versnaperingen.

Datum: 28-10-2018
Tijdstip: 15:00
Locatie: Kerkzaal Mariakerk
​​Sportlaan Driene 6
​​7552HA  Hengelo

Top