Home / Activiteiten / Uitnodiging Sayfo Herdenkingsdag 14 juni

Uitnodiging Sayfo Herdenkingsdag 14 juni

Posted on

Betreft: Uitnodiging Sayfo herdenkingsdag 14 juni

Geachte relatie,

Op vrijdag 14 juni organiseert de European Syriac Union Nederland de Sayfo Herdenkingsdag*. Tijdens de herdenking staan wij stil bij de Suryoye (Arameeërs-Assyriërs-Chaldeeërs), Armeense en Pontus-Griekse slachtoffers die tijdens de genocide van 1915 (Sayfo) en daarna in oorlogssituaties zijn omgekomen. Graag nodigt ESU Nederland u, uw gezin en geïnteresseerde kennissen uit om deze herdenking op vrijdag 14 juni 2019 bij te wonen.

De herdenkingsplechtigheid vindt plaats in ons gebouw aan de Antillenstraat 24a in Hengelo. De plechtigheid start om 19.00 uur. U wordt verzocht om uiterlijk 18.45 uur in ons gebouw aanwezig te zijn. Uw aanwezigheid bij deze plechtigheid stellen wij zeer op prijs.

Houd samen met ons de herinnering aan de martelaren levend!

European Syriac Union Nederland

5 juni 2019

* i.v.m. met andere Sayfo-verplichtingen op 15 juni is voor deze alternatieve datum gekozen.

Top