Home / Activiteiten / Felicitaties eerste Suryoyo lid van de Tweede Kamer Isa Kahraman en NSC

Felicitaties eerste Suryoyo lid van de Tweede Kamer Isa Kahraman en NSC

Posted on

Geachte heer Kahraman, beste Isa,

Allereerst willen wij u van harte feliciteren met de historische overwinning bij de Tweede Kamer verkiezingen van 22 november jl. Dat de nieuw opgerichte partij Nieuw Sociaal Contract (NSC) 20 zetels behaalt en dat u op de 16e plek op de lijst stond is een grote zege en een zeer mooi resultaat voor Nederland en vooral voor de Suryoye gemeenschap in Nederland. Op onze steun kunt u altijd rekenen, nu en in de toekomst.

Wij zijn ons zeer bewust hoe u zich in het verleden als raadslid in de gemeenteraad van Rijssen-Holten (2006-18), heeft ingezet voor de zaken die de Suryoye aangaan, bijvoorbeeld het Mor Gabriel klooster, de veiligheid van de Christenen in het Midden-Oosten, enz. Wij twijfelen niet dat u en uw partij ook in de toekomst deze inzet zullen tonen.

Namens alle ondergetekenden wensen wij u en de uwe heel veel succes in de toekomst.

Met vriendelijke groet,

– European Syriac Union (ESU)
– Stichting Bahro Production
– Stichting Bethnahrin Informatiebureau
– Suroyo TV

Top